PRITY Камин K13 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

PRITY Камин K13

PRITY
2 Продажби

  • Камин
  • Моќ: 12 kW
  • Погоден за простории до 66 m2
  • Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm
  • Тежина : 85 кг
  • Гориво : дрво, јаглен
  • Боја: црна
  • Дрвени рачки на вратите
  • Преграда за чување  суви и влажни дрва
  • Опремен со два рачни амортизери:
    –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
    – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
  • 1 година гаранција

18,750ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница