СПАЛНА АНКАРА - КУПИ НА РАТИ
, , ,

СПАЛНА АНКАРА


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 15,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Вид плакар: Ормар
Димензија на наткасна: 40 х 28,5 х 34
Димензија на плакар: 110 x 50 x 180
Димензии на лежај: 164 x 204 x 70
Должина на плакар: 110
Боја: Сонома
Материјал на изработка: Иверка
Димензија за спиење: 160 x 200
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА