СПАЛНА ЈАСМИН ВЕНГЕ АСТРА - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

СПАЛНА ЈАСМИН ВЕНГЕ АСТРА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 25,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Боја: Венге астра
Димензија на плакар: 150 x 59 x 191
Материјал на изработка: Иверка
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА