СПАЛНА СОФИ - СИТИ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

СПАЛНА СОФИ – СИТИ

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 25,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Должина на плакар: 180
Димензја на лежај: 200 х 204,5 x 81
Димензија на плакар: 180 х 59,5 x 191
Димензија за спиење: 160 x 200
Димензија на наткасна: 40 x 33 x 34
Боја: црна со бела
Вид плакар: лизгачки врати
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА