TESLA КЛИМА 5.5 KW TT51X81-18410A - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

TESLA КЛИМА 5.5 KW TT51X81-18410A

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 29,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Препорачана површина: 55 м2
Енергетска класа A (3.21/3.61)
Максимален капацитет на ладење:4990.00 W
Максимален капацитет на греење:5310.00 W
Просечна моќност:4990/5310 W
Влезна моќност ладење:1554 W
Влезна моќност греење:1420 W
Проток на воздух:800.00 m3
Капацитет на одвлажнување:2.00 l/h
Ниво на бучава:43.00 dB
Работна температура:ОД -7 ℃ ДО 43 ℃
Препорачана површина:до 55 м2
Фреон:R410
Филтри:Филтер за прашина
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА