Машки велосипед Trinx D700 PRO - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машки велосипед Trinx D700 PRO

TRINX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 34,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Алуминиумска рамка

Големина на тркало 29 “

Големина на рам L-18 “

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница