TRINX K-036 ELITE - КУПИ НА РАТИ
, , ,

TRINX K-036 ELITE

TRINX
Нема инфо.

Рамка Челична рамка

Големина на тркало 27.5“

Големина на рам L-18“

Бесплатна испорака

18,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница