TRINX M-116 26“ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

TRINX M-116 26“

TRINX
1 Продажби

Боја на велосипед
Големина на рам М-17“
Големина на тркало 26“

19,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница