TRINX M-136 PRO - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

TRINX M-136 PRO

TRINX
Нема инфо.

Рамка алуминиумска
Големина на тркало 29″
Големина на рам L 18 ”
Бесплатна достава

21,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница