Машки велосипед Trinx M-500 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машки велосипед Trinx M-500

TRINX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 22,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Големина на рам М-17 “

Големина на тркало 26 “

Алуминиумска рамка

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница