TRINX SMART 1.0 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

TRINX SMART 1.0

TRINX
Нема инфо.

Рамка Челична рамка

Големина на тркало 20″

Големина на рам XXS-11“

Бесплатна испорака

12,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница