Тротинет Алуминиум PW-704 мега - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Тротинет Алуминиум PW-704 мега

EXPLORER

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тротинет Алуминиум PW-704 мега одличен за спорт и рекреација за вашите деца.
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Продавница

Бренд