Кружна пила со 2 ножа Iskra GX-MC011 900W - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Кружна пила со 2 ножа Iskra GX-MC011 900W

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 7,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Напон: 230-240V ~ 50Hz

Моќност: 900W (макс)

Нема оптоварување тежина: 0-4500 вртежи во минута

Дијаметар на сечивата: Ø 125 mm

Длабочина на сечење (макс): 60 mm

Должина на кабел: 1.8m

2 години гаранција

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница