Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED850 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED850

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz

Моќност : 850W

Вртежи во празен од, при вртење : 0-3000 врт / мин

Вртежи во празен од, при удар: 0-48000 врт / мин

Променлив футер: Ø 1,5 – 13 mm

Променлива брзина

Две насоки на вртење

Гумирана рачка

Додатна рачка

Мерач за длабочина

Димензии на пакувањето (во mm) : 295 (Д) x 77 (Ш) x 262 (В)

2 години гаранција

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница