Бензинска моторна пила Iskra ERO IE-GC580 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Бензинска моторна пила Iskra ERO IE-GC580

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 14,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Зафатнина на моторот – 58 cm3

Номинална излезна моќност: 2.15 kW

Тип на мотор: двотактен

Воздушно ладење на моторот

Вртежи во минута при слободен тек: 3.000-10.500мин-1

Резервоар за гориво – 550 ml

Резервоар за моторно масло – 260 ml

Должина на меч – 457 mm

Погонски чекор: 8.255 mm (.325″)

Тежина – 5,5 kg

2 години гаранција

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница