ТРП. МАСА РОНИХ - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ТРП. МАСА РОНИХ

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 27,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 140-180 x 80 х 76 cm
Боја: Бела
Изработена: медијапан со висок сјај
Горниот дел е покриен со матирано стакло и има контрастно продолжување во средината што може лесно да се извлече.
Механизам за продолжување
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА