VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

Vivax

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 69,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Намена на климата според просторотод 51 до 75 m2
Капацитет на ладење: 7,03 kW
Капацитет на греење: 7,62 kW
Фреон: R32
Циркулација на воздухот: 960 m3/h
Енергетска класа на греење: А
Енергетска класа на ладење: А
SEER коефицент: 6,3
SCOP коефицент: 4
LED екран
Функционалности:
Turbo mode,sleep mode, soft start, auto restart, auto mode, timer
Dust филтер
Bio филтер
Wi-Fi ready
Греење и ладење при температура -20°C
Влезна снага на ладење: 2684W
Влезна снага на греење: 2549W
Опсег на работа: -15°C≤T≤50°C
Капацитет на одвлажнување: 2,4 l/h
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница