VIVAX LED TV-75UHD123T2S2SM - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

VIVAX LED TV-75UHD123T2S2SM

Vivax
1 Продажби

Дијагонала: 75″ / 190 цм

Оперативен систем: Андроид 9.0

RAM : 1.5 GB

Меморија: 8 GB CI+

Енергетска ефикасност: А

Максимална резолуција: 3840 X 2160 (UHD 4K) DVB-T2 H.265/264 / DVB-S2 / DVB-T MPEG4

Дополнителни функции: DR10, Wi-Fi, Smart TV Store, PlayStore, YouTube, Web browser, Screen Mirroring/Imirror & Eshare Display, Media Player, PVR, TimeShift, Timer 3 x HDMI, влез за слушалки, 2 x USB

Гаранција: 24 месеци

Бесплатна испорака

50,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.