Клима Williams 12 inverter - КУПИ НА РАТИ
-7%
, , , , ,

Клима Williams 12 inverter

Williams

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 25,490ден 27,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет:
Ладење: 3.5 kW
Греење: 3.8 kW
Енергетска класа
SEER: 6.0
SCOP: 4.0
Влезна моќ
Ладење: 1.2 kW
Греење: 1.0 kW
Проток на воздух: 540 m3
Oдвлажнување: 1.2 l/h
Бучава: 40 db
Работна температура: -15 до +50 ℃
Маса Внатрешна: 7.6 кг.
Надворешна: 23.2 кг.
Димензија Внатрешна: 805x194x285
Надворешна: 720x270x495
Површина: 35 м2
Фреон: R32
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница