Клима Williams 18 inverter - КУПИ НА РАТИ
-6%
, , , , ,

Клима Williams 18 inverter

Williams

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 43,590ден 46,590ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет:
Ладење: 5.3 kW
Греење: 5.5 kW
Енергетска класа A++
SEER: 7.4
SCOP: 4.0
Влезна моќ
Ладење: 1.5 kW
Греење: 1.5 kW
Проток на воздух: 840 m3
Oдвлажнување: 1.5 l/h
Бучава: 42 db
Работна температура: -15 до +50 ℃
Маса Внатрешна: 10 кг.
Надворешна: 32 кг.
Димензија Внатрешна: 957x213x302
Надворешна: 800x333x554
Површина: 55 м2
Фреон: R32
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница