Xiaomi 50W автомобилски безжичен полнач - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Xiaomi 50W автомобилски безжичен полнач

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Безжичен полнач за автомобил Xiaomi 50W
Влезни параметри: 12V–20V 3,25A МАКС
Излезни параметри: 50W МАКС
Работна температура: 0°C–35°C
Димензии на производот: 122,2 x 72,9 x 55,2 mm
USB кабел за полнење x1
Упатство за употреба x1
Полнач за автомобил x1
Држач за излез на воздух x1
Држач за излез на воздух 2 x1
Рамна леплива основа x1
Водич за брз почеток x1
БЕСПЛАТНА  ДОСТАВА

Бренд

Продавница