360 Паметен Часовник за Деца Е2 - КУПИ НА РАТИ
, ,

360 Паметен Часовник за Деца Е2


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 7,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

360 Паметен Часовник за Деца Е2
Следење во реално време
Батерија 800 mAH
4G двојна камера
Видео повик