Redmi Buds 5 Pro - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Redmi Buds 5 Pro

Redmi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет на батеријата: ушни пупки 54 mAh
Куќичка за полнење: 480 mAh
Тежина на една слушалка: 5,1 g (± 0,2 g)
Големина на една слушалка: 6,5 × 6,5 × 29,7 мм
Тежина на кутијата за полнење: 32,6 g (± 1 g)
Димензии на кутијата за полнење: 61 мм × 46,8 мм × 25 мм
Вкупна тежина: 42,8 g (± 1 g)
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница