Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen)

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 37,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Макс. брзина: 25 km/h максимална брзина за секој режим
Пешачки режим: 6 km/h; D: 20km/h; S: 25km/h)
Опсег на патување: прибл. 60 км
Тежина на производот: 19 кг
Макс. наклонет: прибл. 22%
Сопирање: барабан сопирачки и E-ABS
Номинална моќност на моторот: 400 W
Макс. моќност на моторот: 1000 W
Гуми: 10″ гуми без цевки
Макс. оптоварување: 120 кг
Висина на возачот: 120-200 см
Возраст на возачот: 16-50 години
Работна температура: -10℃–40℃
Температура на складирање: -20℃–40℃
Време на полнење: приближно 9 часа
Индикатор за насока
Модел на батерија: T2336-BD4A
Номинален капацитет: 10Ah/468Wh
Температура на полнење: 0℃–40℃
Максимална излезна моќност: 70 W
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница