ALFA PLAM S140

Од: 936 ден

Енергетска класа: C
4 рингли – 1 експрес рингла
Капацитет на рерна: 70l
Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
Димензии на рерната (Ш x В x Д) 46 x 47.5 x 32 cm
Приклучна моќ: 8025 W
Боја: бела
Тежина 50/62 kg
Двојно стакло
3 различни висини за тавата
Светло во печката
Длабока тава x1
Решетка x1

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци