BEKO WUE 8612 XSO

Од: 781 ден

  • Машина за перење
  • ProSmart inverter мотор
  • Полнење:фронтално
  • Енергетска класа:А+++
  • Капацитет:8kg
  • Вртежи:1200 врт./min
  • Програми:15
  • Одложен почеток
  • Димензии:84x60x55cm
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци