CITY COCO

Од: 1,299 ден

14 AH LI-ION 45+ КМ

CITY COCO Е СО ПО РАЗЛИЧЕН ДИЗАЈН ОД КЛАСИЧНИОТ ИЗГЛЕД НА ТРОТИНЕТ ИЛИ СКУТЕР. МОДЕЛИТЕ, КОИ ИМААТ МАКСИМАЛНА БРЗИНА ОД 40 КМ / Ч И ОПСЕГ ОД 30 КМ ДО 60+КМ ЗАВИСНО ОД МОЌНОСТА НА БАТЕРИЈАТА.

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци