FAVORIT MR5051

Од: 715 ден

Енергетска класа: A
Капацитет на перење: 5 kg
Број на вртежи: 500 o/min

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Опис

Производител
FAVORIT

Број На Вртежи
500

Капацитет
5 кг

Енергетска Класа
A

Длабина
50

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци