FUJITSU ASYG 12 KPCA INVERTER

Од: 1,333 ден

FUJITSU inverter
ASYG 12 KPCA
ладење: 3,4 kW
греење: 3,8 kW
Греење: -15 до +24 °C
Бесплатна Достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци