А/Г МИКА ПРОМО - КУПИ НА РАТИ
, ,

А/Г МИКА ПРОМО

Мебел Ви
1 Продажби

Димензии: 260 x 185 cm
3-тросед: L 177 x W 100 x H 91 cm
2-двосед: L 185 x W 74 x H 91 cm
Височина на седиште: 48 cm
Длабочина на седиште: 50 / 77 cm
Димензија за спиење: 145 x 240 cm
Опис: Аголна гарнитура со вклучен механизам за пуштање (спуштање наслон).
Број на бои: Еднобојна
Седиште: Сунѓер Т-30, деб. 12 cm
Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно
Наслон: Перници полнети со дробен сунѓер
Механизам на тросед: Спуштање наслон
Ногари: Дрвени, конусни

Бесплатна достава

32,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.