АГ АПОЛО ЛЕВ ПРОМО - КУПИ НА РАТИ
-20%
, , , , ,

АГ АПОЛО ЛЕВ ПРОМО

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 43,920ден 54,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Височина седиште на тросед: 50
Димензија: 280 х 220 х 84-102
Димензија за спиење на гарнитура: 130 х 200
Длабочина: 220
Длабочина на седиште на тросед: 60
Материјал на изработка: мебел штоф
Ширина: 280
3-тросед: 180 х 105 х 84-102
2-двосед: 220 х 105 х 96-102
Механизам за спиење: едноделен
Потпирач за глава: да
Седиште: сунѓер HR-35, дебелина 12 cm
Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно
Наслон: сунѓер С-25, обликуван
Подлога под наслон: нееластична гуртна за наслон
Сунѓер на мех. за спиење: сунѓер С-25, обликуван
Ногари: метални, никел
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА