AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B - КУПИ НА РАТИ
, , ,

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

AL-KO

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 24,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност: 1,8 kw/800M2
Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
Широчина на сечење: 51цм
Височина на сечење: 25-75мм
Подесување на височина: 7 позиции
Teжина: 25,9кг
Самоодна – НЕ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница