Apple Watch Silver Aluminum 42mm case - КУПИ НА РАТИ

Apple Watch Silver Aluminum 42mm case


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 19,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

GPS model

S3 SiP with dual-core processor; W2 wireless chip

Optical heart sensor

Отпорен на вода

Wi-Fi and Bluetooth 4.2

GPS/GNSS and barometric altimeter