Клима AUX 5.5 INVERTER 18 R32 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Клима AUX 5.5 INVERTER 18 R32

AUX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 45,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет
Ладење: 5.2 kW
Греење: 5.2 kW
Енергетска класа A++
SEER: 6.6
SCOP: 4.1
Влезна моќ
Ладење: 1.5 kW
Греење: 1.4 kW
Проток на воздух: 860 m3
Oдвлажнување: 1.7 l/h
Бучава: 35 db
Работна температура: -15 до +50 ℃
Маса Внатрешна: 11 кг.
Надворешна: 31 кг.
Димензија Внатрешна: 900x310x225
Надворешна: 800x690x300
Површина: 50 м2
Фреон: R32
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница