AUX Диспанзер за вода HD 1578 Сив - КУПИ НА РАТИ
-5%
, , , ,

AUX Диспанзер за вода HD 1578 Сив

AUX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,390ден 11,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Диспанзер за ладна и топла вода
Сива боја
Примена во канцеларии и за домашна употреба
Капацитет литри на топла вода: 1литар
Капацитет литри ладна вода: 2.5 до 3.5 литра
Енергетска класа: А
Волтажа: 220V-50Hz
Номинално внесување на топла вода: 550W
Номинално внесување на ладна вода: 120W
Капацитет на греење: ≥ 90°C 5L/h
Капацитет на ладење: ≤ 10°C 1.5L/h
Одржување: R134a/55g
Долен простор кој служи и како мини фрижидерче за разладување на овошје, зеленчук и пијалаци
Релативна влажност: < 90%
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница