Базен Intex Prism Frame 488x244x107 cm - КУПИ НА РАТИ
-15%
, , , ,

Базен Intex Prism Frame 488x244x107 cm


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 43,115ден 50,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Опрема: Базен, Скали, Пумпа со филтер 3,785 литри на час, Прекривка, Подлога, Инструкции

Димензии: 488 x 244 x 107 cm

Капацитет: 10,874 литри (90%)