Базен спортско игралиште Intex - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Базен спортско игралиште Intex

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,890ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Сетот содржи фудбалска топка, топка за одбојка и бејзбол

Капацитетот на водата на 8 cm е 740 L

Димензија на основата: 325 x 267 x 102 cm

Погоден за деца постари од 3 години

 

Бренд

Продавница