Клима Beko BHIN 120 Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Клима Beko BHIN 120 Inverter

Beko

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 28,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа A++

Коефициент на ефикасност (EER) 61

Коефициент на перформанси (COP) 40

Капацитет на ладење(Btu/h) 12.000 Btu/h

Капацитет на греење (Btu/h) 12.000 Btu/h

Работен опсег -15°C do 48°C

Површина на греење/ладење: 50m2

Гаранција 2 години

Бренд

Продавница