Бојлер за бања Koncar EGV 80C2TA - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Бојлер за бања Koncar EGV 80C2TA

Končar

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 8,540ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа: F
Волумен: 80 литри
Монтажа : на зид
Притисок при работа : 6 bar
фабрички подесена температура 80 º C
Внатрешен термостат
Приказ на температура
Индикаторско светло
Котел од челичен емајлиран лим
Mg заштитна анода
Дебелина на изолација : 20 мм
Заштита од влага : IP 24
Приклучок на водоводна мрежа : G 1/2
Јачина : 2000 W
Димензии на пакувањето – 48,5×48,5×92 cm
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница