BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 15,180ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Снага на мотор: 18V 2,5Ah
Систем против блокирање
2400h/min
Двостран нож
Подесување на телескопската рачка 2,1 – 2,6m со прекшување на главата
Продолжена површина за удобно држење
Додатен држач
Ергономска рачка со мек рукохват
Должина на ножот 43см
Тежина 3,6кг.
1Х батерија 18V 2,5Ah
Полнач AL1830 CV
Трака за носење преку рамо
ГАРАНЦИЈА 2+1 ГОДИНА
БЕСЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница