BOSCH Електричени ножици за жива ограда EasyHedgeCut 55 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

BOSCH Електричени ножици за жива ограда EasyHedgeCut 55

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Снага на мотор: 450 W
Должина на нож: 550 mm
Растојание на нож: 16 mm
Тежина: 2,7 kg
Обем на испорака: штитник за нож КАРТОН
ГАРАНЦИЈА 2+1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница