BOSCH Кафемат TKA 3A031 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BOSCH Кафемат TKA 3A031

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,850ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Боја: бела /сива
Капацитет: 1,25 л
За 10 големи / 15 мали шољици
Прикажан пополнетост на садот
Стаклен сад со ароматски поклопец
Удобно управување: приказ на ниво на вода, променлив сад за вода
Сад за вода со вградена рачка
Флексибилен, заменлив филтер 1 х 4 со заштита од капење
Осветлен прекидач за уклучување / исклучување
Стаклен сад со ароматски поклопец
Намотување на кабел на апаратот
Плоча за одржување на топлина
Приклучна на сила: 900- 1100 W
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница