Миксер Bosch MFQ 36470S - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Миксер Bosch MFQ 36470S

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,860ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

5 работни брзини

2 турбо маталки за мешање

2 стабилни маталки за месење

Називна снага: 450 W

Димензии (v x š x d): 154x208x74mm

Бренд

Продавница