BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 110 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 110

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 7,240ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Макс. притисок: 110 bar
Снага на мотор: 1.300 W
Макс. проток: 330 l/h
Макс. температура проток: 40 °C
должина на кабел: 5 m
должина на црево: 3 m (PVC)
Тежина (без прибор): 3,8 kg
Обем на испорака: Филтер за вода, 5м црево за висок притисок, Стабилна Џет-Фан млазница, рото млазница, Млазница за детергент под висок притисок 450мл, КАРТОН
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница