Перачи под висок притисок Bosch Easy Aquatak 100 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Перачи под висок притисок Bosch Easy Aquatak 100

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,780ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Макс. притисок: 100 bar

Снага на мотор: 1.200 W

Макс. проток: 300 l/h

Макс. температура проток: 40 °C

Должина на црево: 3 m (PVC)

Тежина (без прибор): 3,8 kg

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks