BOSCH Вградна рерна HBA 513BS1 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BOSCH Вградна рерна HBA 513BS1


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 29,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Распон на температура: 50 °C – 275 °C
Капацитет: 71 l
LED дисплеј за управување
Енергетска класа: A
Гаранција 2 години