Фрижидер Favorit RF 263 S - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Фрижидер Favorit RF 263 S

Favorit

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 14,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии 144/54/57 cm

Бруто/нето волумен: 216/213 L

Ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L

Енергетска класа: А+

Ниво на бучавост: 41 dB

Бренд

Продавница