Роботска правосмукалка Braava jet m6 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Роботска правосмукалка Braava jet m6

Braava

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 47,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Роботскиот бришач Braava jet® m6 ефикасно ги чисти и брише подовите во вашиот дом.
Корисникот едноставно поставува специфична крпа за посакуваниот метод на бришење
Brava jet m6 исто така користи iAdapt® 3.0 со мапирање vSLAM® и Smart Imprint to за да создаде мапа на вашиот дом, дозволувајќи му на корисникот да ги избере местата што сакаат да ги исчисти и да го прилагоди распоредот за чистење.
Можете да започнете со чистење на роботот преку апликацијата iRobot HOME или со користење на копчето CLEAN.
Тестирано во режим “spot mode” Прецизно прскање
Управување преку мобилна апликација Со iRobot HOME, можете лесно да го прилагодите или прилагодите вашиот распоред за чистење и да изберете индивидуални простории за чистење.
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница