Безконтактен топломер CONTEC TP500 - КУПИ НА РАТИ
,

Безконтактен топломер CONTEC TP500

CONTEC
Нема инфо.

 • Прецизно мерење на температура со помош на инфрацрвен систем за детекција
 • Брзо мерење на температура ≤ 1 секунда
 • Лесен за употреба, со едно копче
 • Безконтактен: се насочува кон челото на човекот без да се допира
 • Работи на 2 AA батерии, кои може да се користат и повеќе од 100,000 пати
 • Животен век на топломерот преку 3 милиони пати
 • Растојание за мерење на температура: може да се подеси од 5~15 см.
 • Голем дисплеј LCD за лесно и читко прикажување на резултатите
 • Аларм за температура кој го подесувате по желба
 • Меморија од последни 32 мерења за анализа и споредби
 • Модификација на параметрите за различна боја на кожа: (бела, црна, жолта)
 • Мерење во целзиус или во фаренхајт
 • Изработен од 100% полиестер
 • Без пакување, тежина 175 g., со пакување 350 g.
 • Упатство за употреба
 • Бесплатна достава

3,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница