Пегла De Longhi FXK 23T - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Пегла De Longhi FXK 23T

DE LONGHI

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,430ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Mоќност 2300 w

Супер пареа 120 г/мин , континуирана пареа 35 г/мин

4 функции :суво, пареа , суперпареа и прскање

Автоматско исклучување

Кабел 2 m

Резервоар за вода 300 ml

Материјал на плоча : керамика

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks